74 kvadrat

fredag, juli 14, 2006

Vitvaror och väggar

Igår var det dags för leverans av kylskåp och diskmaskin som vi köpte för länge, länge sedan. Lite smidigare leverans denna gången jämfört med IKEA eftersom här fick vi tiden 17:30 - 18:30 istället för IKEAS 15:00 - 21:00. Per hade samtidigt tänkt att fixa färdigt med köksfläkten så att den bara är att koppla in sen men det blev inte så mycket med det. All tid gick åt att röja så att vi kunde bära in kylskåpet och diskmaskinen. När det väl kom så var det rätt lätt att bära men oj va fint det blir. Kylskåpet har till och med en display på dörren (till Pers stora förtjusning) där man kan ställa in temperaturen i de olika delarna av kylskåpet och frysen.

Granskade även bygget av tilläggsisoleringen och kunde konstatera att det såg mycket bra ut. I helgen är målet att bli klar med kommandocentralen (vilket även innebär golvläggning) och målning på en hel del ställen. Vi får väl se hur långt vi kommer men vi har i alla fall ett mål :)

Idag kan vi även erbjuda rörliga bilder, även kallat film. Två små korta snuttar som visar lite av köket och att gå in i köket. Du behöver Apples QuickTime för att kunna se dem (http://www.apple.com/quicktime/win.html).

Klicka på dessa två länkar för att se filmerna:
http://www.evonution.com/koket1.3gp
http://www.evonution.com/koket2.3gp


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Home