74 kvadrat

onsdag, juni 28, 2006

Onsdag 28 juni

I förrgår fortsatte vi med köksgolvet och vi började måla vardagsrummets väggar, fönster och elementet i köket. Pappa Sven var behjälplig med fönsterna, ett evigt småpillande och Per fixade med elementet. Marie fick ansvar för väggarna i vardagsrummet och hann med att måla kanterna. Igår var Marie i lägenheten i tio timmar och målade färdigt vardagsrumsväggarna och Annika kom och hjälpte till med det samt att måla lite på elementen. Tack för det Annika!Pappa Sven fortsatte med fönsterna.

Idag var det dags att återvända till lägenheten halv nio i morse, Jocke Elektriker började borra, banka och dra ledningar i köket så att alla våra nya, fina elektriska maskiner kommer att fungera. Marie har målat taket i kommandocentralen, dock bara en gång för sen kändes det som att armarna skulle gå av eftersom hon lider av träningsvärk efter gårdagens heldagspass. Per är i Örebro och vilar ut lite, påstår att han jobbar :)

På tisdag kommer köket... spännande!!! Och rörmokaren, inte lika spännande. På onsdag ska golven i vardagsrummet och sovrummet slipas, och allt som nu står i vardagsrum, sovrum och kommandocentral ska, tillsammans med köket (151 paket) trängas i kommandocentralen. Någon som sa något om strukturerad oordning? Den måste vi verkligen jobba på. Bilder på detta, och målade element, målat vardagsrum, mamma Kerstins goda smörgåstårta, faster Lena och pappa Kenneths besök, målade fönster samt förhoppningsvis ett färdiglagt köksgolv kommer så smånigom. Vi lyckades givetvis glömma kameran i Pers familjs stuga i midsommar...

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Home