74 kvadrat

onsdag, juni 14, 2006

Lördagen 3 juni – Badrum och FÖR(e)-drink

Pers mamma Kerstin kom på besök idag och hjälpte oss med att åka till diverse affärer och handla in till badrummet. Första hållplats för dagen var en färgaffär för att hämta ut en ångmaskin (till tapetnedtagningen (den heter förövrigt Wagner)) och ICA för att hämta ut vår internetbeställda häll. När vi lämnat av detta i lägenheten så bar det av till Golvpoolen. Här tittade och hittade vi kakel till badrummet. Det blev stora vita (varm/matt, 30x60 cm) till väggarna samt en svart matt (10x10cm) plattor till golvet. Dagens impulsköp var golvvärmen men det är lyxigt och fint så det är vi nöjda med. Sen fick vi också all möjlig kringutrustning så som fuktspärr och lock till golvbrunnen. Skönt att vi kunde bestämma oss och att vi fick tag i allting men jobbigt när det skulle ut i bilen. Mamma Kerstins stackars Passat gick på knäna hela vägen tillbaka till Lund för att lasta av det hela men fint blir det. När allt var avlastat blev det ytterliggare en tur ner till Malmö men denna gången till IKEA där det först blev en väldbehövlig lunch och sen inköp av badrumsmöblemang. Mamma Kerstin passade på att köpa golv till sommarstugan så då tänkte vi att ah, det var ju snyggt och framförallt billigt så vi slog till och köpte golv till lilla rummet (eller kommandocentralen som det egentligen heter). Sen blev det hem till lägenheten igen och lasta av och på vägen dit hämtade vi snittarna för kvällens aktivitet.

Kvällens aktivitet var som sagt FÖR(e)-drinken och den blev ytterst trevligt och ett stort tack till alla ni som kom! Vi lovar er att i september kommer det att se annorlunda ut :)
Åsa och Micke tog med sig "krydd"-hyllan men ingen ville ta med heltäckningsmattan, konstigt. Tack även till Johanna som rev ner en hel del tapeter under kvällen. Om det är någon som vill komma och avrbyta oss i renoveringen med ytterliggare flaskor champange är det helt ok, bara så ni vet :)

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Home