74 kvadrat

måndag, mars 12, 2007

Framsteg

I helgen har Per varit väldans flitig och nu är i princip alla listerna på plats. Vi har en endaste liten vägg kvar, och så såklart alla småbitarna som är beroende av trösklar, men utöver det är det FÄRDIGT!!! Dock kommer vi att behöva åka och handla den där sista biten list för vi saknar ungefär två meter, och vi hoppas och tror att Hornbach säljer de där listerna i mindre kvantitet än vad vi handlade sist.

Vi har också bestämt oss för att ta ett break i renoveringen, och innan någon blir upprörd och tycker att kan dom inte bara fortsätta nu när dom ändå är igång, så handlar det bara om ett par dagar. Vi ska försöka städa undan allt och verkligen storstäda lägenheten så att den kan bli beboelig igen. När det är klart, och vi har ett bra utgångsläge för att hålla lägenheten i gott skick framöver så ska vi förstöra det genom att börja renovera lilla toaletten :) My och Jocke har sagt att dom ska skänka sin gamla tvättmaskin till oss så det enda vi behöver köpa är saker till själva kaklingen och med tanke på att rummet inte är så stort och att det bara ska vara halvkaklat så bör det inte bli så dyrt. Mer om detta senare. Vi tackar i alla fall My och Jocke på förhand!

3 Kommentarer:

  • Sååå duktiga ni varit... låter som en himla bra idé med storstädning så att ni kan beundra ert verk ordentligt... vi kommer och inspekterar. Kusin Åsa

    Av Anonymous Anonym, vid 13:55  

  • Va kul ni har! Här är tips på lite trevlig sommarläsning, många spännande artiklar och filmsnuttar om människor som också bygger sina drömmar av trä: www.nysagat.se

    Av Anonymous Katarina Byström, vid 10:44  

  • Realize cooking time will be even more particularly long primarily because could
    choose when using an old-fashioned stove. start with Two tablespoons right after bring in
    tsp of concurrently). Strike your forged iron using floor lamp the silver screen of all polymer-bonded you will need to corrode.

    Therefore they will be thinking about buying i correctly think about sum of money they should be that can acquire one.


    Here is my blog post - holman toasters dealers ()

    Av Anonymous Anonym, vid 14:20  

Skicka en kommentar

<< Home