74 kvadrat

tisdag, januari 09, 2007

Täckt var det här...

Då har vi fått en täcksida, passbit, bräda - oavsett namn - så har den hamnat på plats ovanför köksskåpen. Pappa Sven var och hjälpte oss i söndags med diverse vinkeljärn och en del dubbelhäftande tejp. Bilder på detta kommer också så småningom. Nu när vi har fått en digitalkamera så dokumenterar vi ju givetvis flitigt, men Marie har fortfarande inte riktigt lärt sig hur det funkar att få över bilderna från kameran till datorn... det kommer så småningom.

Per lyckades koppla in nya telefonkablar och mycket snart kan vi skryta med två internetuppkopplade datorer i lägenheten. Dessutom har bredbandsmodemet fått en egen liten hylla i klädkammaren så den slipper stå och skräpa i vardagsrummet med sin toklånga kabel.

Just det ja, höll på att glömma det viktigaste av allt. IKEA (detta fantastiska möbelvaruhus) har bestämt sig för att de skjutdörrar som vi tänkte ha i sovrummet och som vi har blivit lovade hela hösten ska utgå ur sortimentet. Förlåt, HAR utgått ur sortimentet. Men Marie ringde dit och skällde lite och började prata kompensation i form av pengar och då visade det sig att de kanske kanske kan lyckas skramla fram ett par dörrar åt oss, men de skulle återkomma i nästa vecka... De är för härliga!!!

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Home