74 kvadrat

måndag, augusti 28, 2006

Flytten

Ja, då var man inflyttad på Filippavägen. Flytten gick mycket fortare än vad vi hade förväntat oss. Redan när klockan var lite över sex var allt instuvat i lägenheten och vi kunde sätta oss ner en stund och äta lite välförtjänt pastasallad. Tyvärr var vi dåliga på att dokumentera, förutom några extremt stora dammråttor som vi var tvugna att föreviga för det kan bli tal om världsrekord.

Tack till Åsa, Micke, Annika och Jesper som hjälpte oss att bära alla våra saker! Tack till Kerstin och Kenneth som kom ner och fixade på Filippavägen innan vi kom dit med alla sakerna, tack till Monica som gödde oss med pastasallad och tack till Sven som hjälpte oss att slänga saker på tippen på lördagsmorgonen! Och tack till Carro och Peter som var stand-byflyttgubbar!

Nu samsas kläder, lådor, böcker, papperspåsar, verktyg och en massa annat på en ganska begränsad yta, men förhoppningen är att vi ska få lite ordning under veckan som kommer så att vi kan slutföra renoveringen snart. Vi måste dessutom städa den gamla lägenheten och bli av med soffan som fortfarande står kvar där. Sen har vi bara ett boende och det ska bli mycket skönt!!!

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Home